4 Mart 2014 Salı

FILORGA, DÜNYANIN İLK ANTIAGING EL MASKESİNİ YARATTI






Geçen yıllarla birlikte vücudunuzun yaşlanmaya başlayan ilk kısmı olan ellerde kırışıklık ve koyu leke oluşumu başlar, elastikiyet azalır. En son medikal tekniklerden ilham alan FILORGA, kadınların daha genç görünümlü ellere sahip olmaları için özel olarak dizayn edilmiş, aktif içeriklerin yavaş ve aşamalı salınımını sağlayan “İLK ANTIAGING EL MASKESİNİ” yarattı.


Yaşlanma sonucu kırışıklık, koyu leke, kuru cilt, tırnakta sararma gibi sonuçlara maruz kalan el ve tırnakları gençleştiren ve yenileyen bu etkin bakım eşsiz ve patentli bir ürün olarak kapsüle edilmiş aktif içeriklerin yayılımını sağlar.



      1 - Dolgunlaştırıcı etki: Hyaluronik asitli dolgunluk arttırıcı aktif içerikler cildin hacmini arttırır, elin dış kısmını pürüzsüzleştirir ve kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

      2 - Leke Karşıtı etki: Şerbetçiotu özü melanin sentezini düzenler ve koyu halka oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

      3 - Tırnak Bakımı: Tırnakları güçlendiren ve daha güzel ellere sahip olabilmek için sağlıkla uzamalarını sağlayan besleyici destek sağlar.

Sonuçlar: İlk uygulamadan itibaren daha yumuşak eller, daha dolgun ve elastik bir cilt oluşumunu destekler.  6 haftalık düzenli kullanımdan sonra, kırışıklık ve koyu halkalarda azalma, daha güçlü tırnaklar, daha güzel eller.

Bakımlar haftada 3 kere 30 dakika süreyle uygulanmalıdır.

1 çift eldiven = Ortalama 15 bakım


FILORGA THE ANTI-AGEING MASK FOR HANDS & NAILS Sadece Eczanelerde 139 TL

1 yorum: