14 Mart 2014 Cuma

DÜNYAYI SALLAYAN KATY PERRY’NİN KİRPİKLERİNİN SIRRI: EYELURE! EYELURE KATY PERRY LASHES ARTIK TÜRKİYE’DE!!!!





Daha etkili, daha derin ve çekici bakışlara sahip olmayı kim istemez ki? Doğru bir göz makyajı ile bu etkiyi sağlayabilirsiniz ama eğer kirpiklerde gerekli dolgunluk ve uzunluk yok ise, makyajınız yarım kalacaktır.
Uzun, dolgun ve güzel kirpiklere hayır diyecek bir kadın yoktur. Her kadın kirpikleri ne kadar sık ya da uzun olursa olsun, bakışlarına derinlik kazandırmak için daha fazlasını ister.  Maskara ile sağlayabileceğiniz dolgunluk da çok yeterli olmayabilir. Bir zamanlar sadece Türk filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz takma kirpikler artık makyaj çantamızın olmazsa olmazları arasına girdi. Üstelik doğal görünümlü olanları, gerçek kirpiklerden ayırt etmek imkansız gibi bir şey.


“Gözler Ruha Açılan Pencerelerdir”

Peki hangi marka takma kirpik kullanılmalı? Dünyanın en ünlü şarkıcılarından olan Katy Perrykendi adını taşıyan Eylure Katy Perry Lashes ile gözlerinizde star etkisi yaratıyor. Türkiye pazarına Deniz Kozmetik ile giren Eylure markası yeni serisi Katy Perry Lashes ile tüm seçkin parfümeri ve eczanelerde.
Katy Perry, adını taşıyan seri için şunları söyledi:
“Derler ki ‘Gözler ruha açılan pencerelerdir.’ o zaman neden çerçevelerle biraz eğlenmeyelim? EYLURE’un kirpikleri görünüşünüzü değiştirmek için bir harika! Gün içerisinde Sweetie Pie’ın stili ile kendimi doğal tutmaktan keyif alıyorum ama turne sırasında sahneye ya da kırmızı halıya çıkarken, Oh My’ın stiliyle sahip olduklarımı ortaya koymaya bayılıyorum!”

EYLURE – Katy Perry Lashes – 25,90 TL

Sweetie Pie: Kısa olmasına rağmen oldukça gösterişli bir yapıda. Karışık dokusuyla gereğinden fazla uzunluk olmaksızın dolgunluk kazandırıyor. Tüm Katy Perry kirpikleri %100 doğal ve el yapımıyken her bir stil tekrar kullanılabilirdir.


















Cool Kitty: Gözlerinize güç ve çarpıcılık ekleyecek. Tam ve yarım boydaki teller kıvrım, uzunluk ve hacim kazandırır. Tüm Katy Perry kirpikleri %100 doğal ve el yapımıyken her bir stil tekrar kullanılabilirdir.
















Oh Honey: Tamamen şahanelik dolu. Açılı stil, doğal şekilde dolgunlaştırılmış kirpikler için baz kısalıkta hacim kazandırır. Tüm Katy Perry kirpikleri %100 doğal ve el yapımıyken her bir stil tekrar kullanılabilirdir.

















Oh My: Müthiş derecede şık. Gözleri uzatacak şekilde açılandırılmış yapısı, iki katı kalınlıktaki kenarları ve kaliteli iç kısmıyla tam bir göz açıcı. Tüm Katy Perry kirpikleri %100 doğal ve el yapımıyken her bir stil tekrar kullanılabilirdir.
Eylure Katy Perry Lashes, kendinden yapışkanlı ve içinde harici yapıştırıcı bulunan modelleriyle tarzınızı tamamlamak ve kısa sürede görünümünüzü değiştirmek için vazgeçemeyeceğiniz kadar güzel ve kullanışlı.



















*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder