13 Mart 2014 Perşembe

Dünyanın Önde Gelen Takma Tırnak Markası ELEGANT TOUCH Artık Türkiye’de!!!!





Sağlıklı görünen tırnaklar, bozulmayan ve parlaklığını yitirmeyen ojeler, kırılmayan tırnaklar... Hangi kadın istemez ki? En olmadık zamanda başımıza gelir tüm bu aksilikler... Takma tırnak konusunda dünyanın önde gelen markası ELEGANT TOUCH artık Türkiye’de. Tırnak dokusuna zarar vermeyen özel formülü ile tüm seçkin parfümeri ve eczanelerde raflarda yerini aldı.


ELEGANT TOUCH – 27,90 TL

İLKBAHAR / YAZ İÇİN HARİKA BİR GÖRÜNÜM

Görünümü ve stili tamamlamak için tırnaklar oldukça önemlidir. Son zamanların trendi harika renklerdeki, bakımlı tırnaklara herkes sahip olmak ister. Elegant Touch’ın geniş koleksiyonu, renkli ve bakımlı tırnaklara önem veriyorsanız sizin de vazgeçilmezleriniz arasına girecek. Parlak dokular ve hayvan baskılarından, metalik vamp bir görünüş ve yumuşak pastel tonlara kadar hayalinizdeki tüm renkler Elegant Touch’ta mevcut.
İlkbahar/Yaz görünümünüz içinse Elegant Touch’ın önerisi  Fransız Manikürü setleri ve yumuşak renkler. Elegant Touch, UV Jel teknolojisi sayesinde tırnaklarınızda uzun süre kalır ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Tırnağın uzamasını engellemeyen, aksine kalkan vazifesi görerek uzamayan sağlıksız tırnakları koruyan Elegant Touch, tırnak yeme alışkanlığı olanların bu sorundan kurtulmalarına da yardımcı oluyor.

Elegant Touch – Red: Kırmızının çekiciliği tırnaklar için de tartışmasız bir gerçektir. Cüretkar, çekici ve ulaşılmaz bir görüntü için Elegant Touch Red takma tırnak seti, ihtiyacınız olan tek şey.



Elegant Touch – Coral: Takma tırnaklarınızla bu bahar doğal bir görünüm yakalamak için seçiminiz Elegant Touch mercan rengi olabilir. İlhamını bu sefer de deniz canlılarından alan Elegant Touch, şık görünümünüze yumuşak bir geçiş sağlamak için size mercanı öneriyor.



Elegant Touch – French Manicure: Elegant Touch, zarafetin simgesi haline gelmiş Fransız Maniküründe de başarısını kanıtlamış. Zamansız güzellik ve incelik arayan, mükemmeliyetçi bir kişiliğe sahipseniz, bu seri şıklığıyla aklınızı başınızdan alacak. Her daim şık ve bakımlı görünmek için en iyi seçim bu seriden yana olacaktır. French Manicure serisindeki farklı renk seçenekleriyle manikürünüzü daha belirgin veya daha natürel gösterebilirsiniz.



Elegant Touch – Toenails: Elegant Touch’ın tek uzmanlık alanı eller değil. Ayaklarının da kusursuz görünmesini isteyenler için Toenails – French Bare seti muhteşem bir seçim. Kısa sürede uygulayıp 10 güne kadar temiz görünümlü ve bakımlı ayaklara sahip olabilirsiniz. Fransız manikürünün zarafeti ayaklarınıza da yansıyacak.



Elegant Touch Nail Art Kit – Şekilli / Taşlı Tırnak Süsleri: Tırnaklarınız, sanki tuvaliniz… Bu İlkbahar / Yaz sezonunda Elegant Touch’ın Nail Art tırnak süsleri isterseniz takma, isterseniz de doğal el/ayak tırnaklarınızı süsleyecek. 3D Bumper Pack ile rengarenk desenlerle günlük şıklığınızı, Designer Nail Art Quick & Easy ile saniyeler içinde hem gece, hem de gündüz şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder