17 Aralık 2013 Salı

Komple ağız ve diş sağlığı için Drogsan’dan yeni bir ürün : DENTASAVE AĞIZ ÇALKALAMA SUYU





Sağlıklı diş ve diş etlerine sahip  olmak için dişlerimizi sadece fırçalamak yeterli olmayabilir. Uzmanlar dişlerimizi fırçaladıktan sonra gargara yapmanın ağız bakımında tamamlayıcı bir adım olduğunu belirtiyorlar. Böylelikle, dişler arasında kalan ve diş fırçasıyla ulaşılamayan tüm noktalardaki gıda artıkları temizlenerek bakteri oluşumunun önüne geçilebiliyor.
Peki, tam anlamıyla profesyonel ağız bakımı ihtiyaçlarımızı karşılayacak  doğru ürünleri seçmekte ne kadar başarılıyız? Drogsan, profesyonel ağız bakımı ihtiyacını karşılayacak ikili çözüm sunuyor : DentaSave Diş Macunu ve Ağız Çalkalama Suyu…

DentaSave %0,05 Klorheksidin formülü diş eti rahatsızlıklarıyla savaşıyor!
Diş eti kanaması, diş eti hastalıklarının ilk habercisi ve önlem alınmazsa dişleri çevreleyen kemik dokusunda geri dönüşü olmayan kayıplara neden olabiliyor. Diş eti problemleri ve diş çürüklerine yol açan bakterilerin yok edilmesine yardımcı bir antiseptik ve anti plak olan Klorheksidin içerikli DentaSave Diş Macunu ve Ağız Çalkalama Suyu birlikte kullanıldığında, bakteri plağını ortadan kaldırarak diş eti kanamasını durduyor ve diş eti problemlerinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Çinko içerikli DentaSave ile ağız kokusu tarih oluyor!
Çeşitli faktörlere bağlı olarak gelişen ağız kokusu sosyal yaşantınız için artık tehdit olmaktan çıkıyor. Ağız kokusu yapan uçucu sülfür bileşiklerini etkisiz hale getirerek kokuyu ortadan kaldırma özelliği olan DentaSave Çinko Diş Macunu ve Ağız Çalkalama Suyu aynı zamanda bakteri plağı ve diş taşı oluşumunu da engelliyor.

DentaSave Cistus ağız hijyenine önem verenler için geliyor!
Bakteri plağı ve yiyecek artıkları dişin tüm yüzeylerinden temizlenmediği zaman ağız hijyenimiz bozuluyor ve bu durum kalp hastalıkları, kemik erimesi gibi ciddi sorunlara yol açabiliyor. Tüm bu sorunları ortadan kaldırmak üzere geliştirilmiş DentaSave Cistus Ekstresi Diş Macunu ve Ağız Çalkalama Suyu  ağız hijyeninin korunmasına yardımcı olarak ağız ve dişlerde tam koruma sağlıyor. Akdeniz iklimine özgü bir bitki olan Cistus, içeriğindeki polifenoller sayesinde antibakteriyel ve antiviral etkisi sağlayarak ağız bakımında bambaşka bir seçenek olma özelliği taşıyor.


* Drogsan İlaçları tarafından geliştirilen ve bu güvenceyle üretilerek tüketiciyle buluşturulan DentaSave Diş Macunları ve Ağız Çalkalama suları; SLS, PARABEN ve TRİKLOSAN gibi insan sağlığına zararlı maddeleri içermemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder