25 Aralık 2013 Çarşamba

Flormar Ojelerimi Denedim ve Deneyimimi Paylaşmak İstedim


Selam Arkadaşlar:)
birkaç gündür flormar ojelerimi sürerek denememi gerçekleştirdim elimde flormar markasına ait 3 çeşit ve hepsinden 2şer adet bulunmakta renkleri çok hoş bakmakla bile doyamıyorum:) gelelim kullanımına ve kullanımdan sonraki ojeleri çıkarırken olan duruma:)



Flormar Sorbet

bende olan renkleri daha sonra numaralarını belirticem. 
Resimde tam net belli olmuyor ama simli ojeler yeşil ve mavi özellikle mavi olan rengine bayldım desem azdır:) sürmeye gelince çok kolay sürülüyor ama tek katla güzel durmuyor 2 kat olunca gerçekten tam rengini gösteriyor ışıldıyor adeta ama tabi gülü dikeni olduğu gibi her güzelin bir kusuru olduğu gibi bunlarında aseton ile çıkarması çok zor maalesef:( ama gülü seven dikenine katlanıyor:) renk kalmıyor ama simler elinizin her yerine bulaşıyor onu sevmedim desem yeridir.

Flormar Sorbet Yeşil rengi S02 burada ışıltısı biraz daha belli oluyor:)


Flormar Sorben çok beğendiğim mavi rengi S04 gerçekten çok hoş bir rengi var



Flormar Black Dot

Bende olan bu 2 renkte çok ama çok hoş.
sürülmesi zor tek kat sürüldüğünde hem içindekilerin dağılımı zor hemde renk tam oturmuyor 2. katta biraz daha iyi renkleri güzel duruyor ama içlerindeki pulların dengesini tutturmak hem 2. katın sürülmesinden sonra oluyor hemde yinede biraz zorluyor pulları olmadan olsaydı bayılırdım bu renklere. Ve tabi kullanımdan sonra çıkarılması Sorbet ler kadar zor değil ama biraz sürüyor tabi:)

Flormar Black Dot BD03 pembeye bayılırım:)


Flormar Black Dot BD02 


Ve Gelelim son ojelerime:)


Flormar Icy Top

Biri mavi diğeri şeffaf ama maalesef bu ikisinide hiçmi hiç sevmedim nedeni ise mavi olann içerisinde beyaz pulları sürerken mavi oluyor pek beyazlığı kalmıyor ojenin direk kendisine baktığınızda maviler içinde beyaz pullar çok hoş duruyor aslında ama sürüldüğünde öyle olmuyor maalesef. Şeffaf olan aslında bir başka renk oje üzerine güzel olabilir ama maalesef 2 kat sürülmeden pulların dağılımı hiç güzel olmuyor ve başka bir ojenin üzerine de 2 kat bu sürülünce ne olur nasıl oluyor kaç saatte kurur bilemiyorum:)

Anlatmak istediğim burada aslında daha net görülebiliyor ojeye bakınca maviler içinde beyazlar ama sürülünce beyazlık kalmıyor
Flormar Icy Top IT01

burada da görüldüğü gibi 2 kat sürmeme rağmen dağılım çok zor tek başına benim kendi fikrim hoşuma gitmedi 
Flormar Icy Top IT02


Bugünlük benim deneyimlerim bu kadar devamı gelecek :)

Siz bunlardan kullandınızmı? memnun kaldınız mı? 

4 yorum:

  1. dot olanin pembesi harika. bu arada cok tatli bir yuzunuz var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) evet pembe her bayanın favori rengi:)

      Sil
  2. Çok güzeller bayıldım renklerine malesef yok bende denemek istiyorum :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil