7 Aralık 2013 Cumartesi

Bugünkü Makyajım Elite Cosmetics Ürünleri İle Tamamlandı:)



Geçen yazılarımda da sizlere Elite Cosmetics ürünlerinden bahsetmiştim elimde olanların hepsini deneme fırsatım olmamıştı bugün dudak kalemini, Volume Rouge rujunu. çok hoş bir yeşili olan göz kalemini ve eyeliner inle makyajımı tamamlama fırsatım oldu. İlk önce kısaca anlatmak istiyorum deneyimlerimi dudak kaleminin rengine bayıldım gerçekten çok hoş ve birçok renk ruj ile örtüşebilecek bir renk size resim ve fiyatlarından da bahsedeceğim bu postumda. Volume Rouge ruju gerçekten çok hoş sürmesi bir defada tamamlanan ve kaç saattir dudağımda kolay çıkmayan bir ruj. Göz kalemine gelince normalinde yeşil göz kalemi pek sevmem ben ama bunun yeşili gerçekten çok hoş bir tonda gözlerim mavi olmasına rağmen çok hoş durdu diğer yeşilleri yakıştıramıyordum kendime. Eyeliner:) gülerek yazıyorum cünki ben eyeliner kullanmasını çok seven ama bunu kendimde bir türlü sürmeyi saatlerce deneyimlerden sonra tamamlayabilen biriyim :) ama nedense Elite cosmetics in eyeliner inde öyle olmadı çok kısa sürede toparladım ve buna çok sevindim:) bana ürünlerini tanıma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkürler Elite Cosmetics.






Bana göre günün ruju gerçekten çok hoş bayıldım resmen ve 1 sürmemde yetti kalemin rengini anlatmak isterdim ama o kadar hoş değişik bir rengi varki ne bordo ne pembe ne kırmızı o derece :)

Elite Cosmetics site fiyatlarını yazıyorum incelemek isteyenler için:

Volume Rouge bende ki rengi 105  fiyatı sitesinde 12 TL

Dudak Kalemi bendeki rengi 115 fiyatı sitesinde 2.50 TL



kendi başıma çok uzun bir süre uğraşmadan çekebildiğim eyeliner:) ve çabuk kurumasıda çok güzel. Hoş rengi olan yeşil gözkalemi gerçekten de çok hoş rengi var


Elite Cosmetics site fiyatlarını yazıyorum incelemek isteyenler için:

Eyeliner siyah fiyatı sitesinde 11 TL

Göz Kalemi bendki 213 fiyatı sitesinde 2.50 TL



5 yorum:

  1. rujun rengine bayıldım gerçekten .Eyeliner kolay sürülüyor olması benimde hep tercih sebebim çünkü makyajımda en zorlandığım malzeme olur kendisi:)

    YanıtlaSil
  2. aynen ya nedendir bilmem başkalarına sürerken çok kolay oluyor ama kendimde çok zorlanıyorum ondan sevdim bu eyeliner i:)

    YanıtlaSil
  3. Rujun rengi mükemmel maviş gözlerinle de çok yakışmıştır eminim :')

    YanıtlaSil
  4. valla bende bayıldım gözdecim şu yaşıma kadar sadece denediğim rujlar için konuşuyorum bu 2. bana yakışan ve gözlerimin belirgin olmasını sağlayan ruj:)

    YanıtlaSil
  5. Rujun rengi çok güzelmiş bir ihtiyaç anında mutlaka göz önünde bulunduracağım :)

    YanıtlaSil