26 Aralık 2013 Perşembe

Ben Bugün Çok Mutluyum Neden Mi?

Hiç haberim yoktu ve Edirne'de kozmetik markalarının satıldığı yerlerin çok kısıtlı olduğunu zaten sürekli söylüyorum:) ve bugün Edirne'yeee Gratis açılmışşşşşş ve tamda yılbaşı indiriminin başladığı gün ben bunu duyunca havalara uçtum resmen:) ama bugün gidemiyorummm bennnnnnn ağlayabilirim sırf bu yüzden 



Hoşgeldin Edirne'ye Gratis çoktandır bekliyorduk:)

12 yorum:

  1. Darısı Çorlu'nun başına :')) senin adına çok sevindim canım, bende taa Trabzon'a kayın alideme sipariş verdim bugün bakacak :))

    YanıtlaSil
  2. aminn canım birtek watsons vardı burada ordada her marka yok işte nasıl mutluyum anlatamam bu arada seni mimledim canım bilgin olsun:)

    YanıtlaSil
  3. :))) hadi gözün aydın canımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canımmmmm darısı diğer kozmetik markalarına ve H&M e :)))) bu arada senide mimledim canım :)

      Sil
  4. darısı bizm başımıza zonguldakta hala mini tuhafiyeler var :((((ne watsons ne rossman ne gratis :((((

    YanıtlaSil
  5. çok kötü yaaa o durum hep bloglarda görüyordum içim gidiyordu alamıyorum diye darısı en kısa sürede zonguldaklıların başına o zaman canım:)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. saol canımmm valla süper ötesi hemde daha gidemedim biran önce eşim gelsin cocukları teslim edip gidicem hala heyecanlıyım :)

      Sil
  7. Çok sevindim sonunda far bazını bulabilirim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende mi edirnedesin? Ben biraz önce geldim yarın yine oradayım:)

      Sil
    2. Burada öğrenciyim. :)The balm far bazı kalmış mıydı dikkatinizi çekti mi?İndirimde İstanbulda bi türlü bulamadım da :) Ben açıldığını bilmiyordum sizin sayfanız saysinde öğrendim çok teşekkürler,watsons indirimine bakmıştım oldukça saçmaydı maalesef ki.

      Sil
    3. ne güzel baz kalmamıştı ama yarın tekrar gelecekmiş bana 1 adet ayıracaklar allahtan :) yoksa deneme ürününü alıp götürecektim:)) yarın bak istersen sende bir canım

      Sil